Arkadaslar öncelikle teklifleriniz icin tsk edrim fransa lokasyonlu sunucu var dedıgım özelliklerde fıyat konusundada 250 ytl ama 220 ytl ye kadar verebiliceklerini dusunuyorum..Camfrog ile ilgili aciklama konusunda arkadas anlatilmaz yasanir diye bir kanal ismi vermis fakat vermis oldugunuz kanal general kanali olup en fazla 200 300 kisi olabilecek bir kanal ve camfrog yeterince tecrübeye sahibim cunku 5 yıldır camfrogda takılıyorum ve eger eskiden takilmis olan kullanicilar varsa aramizda __MiLLeRLi__GeCeLeR__ kanalinida iyi bilirler o kanalin sahibiyim ve camfrogda 1 oda limiti en fazla 2000 kisi oldugu halde bu rekoru ilk yapan kisi benim turkiyede...diger arkadasin soyledigi juno.c saldirilari olabiliyor ama bunu camfrogda cok az kisi biliyor ve bu saldiriyi yapmasi icin benim bilgim dahilinde linux sunucuya ihtiyaci var juno saldirisinida camfrogda benim serverime yapicak cok az insan oldugunu düsünüyorum cunku saldiri yapanlarin cogusu arkadasimiz genellikle kullanicilar sprut gibi ping programlari ile portlara tcp udp saldirisi gerceklestiriyorlar bunu engellemek kafi benim icin simdilik ama yinede tam korumali server olmasi daha iyi..suanda 1 tane soyledigim özelliklerde sunucu buldum fransa lokasyonlu 2 gb hat var ve sınırsız trafik var yinede önerilerinize acigim.. konu günceldir..