Kusura bakmayın arkadaşlar sabah siteye erişemeyince hani acaba bir şey mi oldu dedim. Daha öncede benzer bir sorun olmuştu. Uzunca bir süre sitede türkçe karakterler düzgün görüntülenmiyordu. Kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok. Sonuçta wordpress in ülkemizde yaygınlaşması için hizmet veriyorlar. Dolayısı ile benim wordpress sitem birileri tarafından saldırıya uğrar ve yeniden kurmak zorunda kalırsam ya wordpress im güncel değildir, eklentilerimde veya chmod lar da yaptığım bir hata vardır yada hosting den dolayı kaynaklanan bir açığım vardır. En azından yedeğim varsa yeniden kurarım olur biter. Ama yaptığınız iş büyük sorumluluklar geretiriyorsa ( güvenlik hosting vs. ) ona göre davranmanız gerekir diye düşünüyorum.

Ör: Bu sitenin başına benzer bir durum gelse hoş bir durum olmaz sanırım. Çünkü yaptığınız iş gerçekten büyük bir iş. Bir çok insan buradan edindiği bilgilerle kendilerini geliştiriyorlar ve başka insanlarında kendilerini geliştirmeleri için yardımcı olmaya çalışıyorlar.