ingilizce bilmeyen arkadaşlar varsa en azından yardımcı olur diye birkaç satır yazayım dedim.
snaptaki domainleriniz için size moniker.com dan bir hesap açılıp domainlerinize oraya aktarılır. ancak snaptaki login bilgileri güvenlik sebebi ile resetlenir.
önce
Retrieve Logic Box Migration Password bu adrese girip snaptaki kayıtlı mail adresinizi yazıp şifre istetiyorsunuz.
mail gelen şifre ile login oluyorsunuz snap taki domainler artık moniker da
ayrıca benim gibi hem moniker müşterisi olan hemde snap müşterisi olanlar için malesef güvenlik sebebi ile snaptaki domainler direk moniker hesaplarına aktarılmamış ikisinde aynı mail kulanılsa bile.
snap ın tavsiye ettiği yöntem snap için yaratılan domainleri push yöntemi ile diğer moniker hesabınıza aktarmak
benim aklıma takılan şey ise bundan böyle snapta kazandığımız domainler sürekli bu yeni açılan hesabamı aktarılacak yoksa eski moniker hesabınamı aktarılacak iki tane aynı maile kayıtlı hesabımız oldu moniker da şimdi
tut ilerde şifre unutum ile maile şifre istetsek hangi hesabın şifresini yoluyacak saçma sapan bir durum oluşuyor.