Uzun zamandır türkiyenin en büyük online dizi sitesine (ressam'ın sahip olduğu site) arşiv dizileri yüklememi bitirmiş bulunmaktayım.Kendileriyle uzun soluklu bir çalışma yaptık ve yerli-yabancı arşiv ve popüler dizilerin aşağı yukarı hepsini ekledim sitelerine.Şimdi bu işi diğer site sahiplerine de yapmak istiyorum.Dizilerin kalitelerine bakmak isterseniz özel mesaj yoluyla yahoo da ki videoların 1 tanesini gönderebilirim.Dizileri parça şeklinde upload ediyorum böylece kalite kaybı yaşanmamış oluyor.Yabancı dizilerde altyazı entegre edilip sitenin logosunu dizinin sol üst köşesinde dizi boyunca tutuyorum.Dediğim gibi yaptığım işlerde kaliteyi arayan bir insanım.Şimdiye kadar o siteye yaklaşık olarak 4500 civarında dizi uploadı yaptım ve sitenin hitleri şu anda 200bin civarında seyrediyor.
Dizi convertlerini ulead video studio programı ile yapıyorum.Bu kadar converti nasıl yapıyorsun derseniz olay şu şekilde.Kendime ait 2 adet server var.Dizileri yada filmleri bu servera indiriyorum.daha sonra convert işlemini gerçekleştiriyorum.En son olarakta yahoo ya upload ediyorum.Serverlarda 100mbit bağlantı hızı olduğu için ve quad işlemcilere sahip olduğundan dizi ekleme işlemleri hızlı bir şekilde yapılmış oluyor.
Son olarak şunu söylüyorum.Ben bir kişi ile anlaşacağım ve bu da bölüm başına en iyi fiyat veren arkadaş olacak.Çalışmanın uzun soluklu olmasını istediğimden bu şekilde bir yol izliyorum.Bir kaç siteyle anlaşma yapılmayacak ya da şu siteye 200 dizi atarmısın tarzında teklifler kabul edilmeyecektir.Aylık maksimum 1000 dizi ekleyebilirim ve bunlar rutin şeklinde devam eder.Canlı dizi çekimi yapmıyorum sadece arşiv dizilerini yapıyorum.Yani lost dizisini isterseniz sitenizde 5. sezonun 13. bölümüne kadar koyarım(13. bölüm bugün çıktı).yada kurtlar vadisi dizisinin tamamını isterseniz tamamını koyarım.Günlük çıkan dizileri anlık olarak eklemiyorum mağlesef.
Şimdiden hepinize saygılar sunar, sağlıklı forumlar dilerim..
Net Hızım Hakkında Resimler