BuRacK1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 5-6 Aydır Sistem Server Kullanıyorum. Şimdiye Kadar Anında Destek Aldım ve Hiç Bir Zaman Sorun Yaşamadım.
Teşekkürler.

Yeniden merhaba arkadaşlar,
Daha önce söylediğim gibi Uğur bey`in aile fertlerinden birisi ameliyat olduğundan dolayı pazar gününe kadar belli konularda ben destek vereceğim.

Yeni sunucu siparişileri sunucu iptal ve geri ödemeleri hosting domain alışı iptali sunucularınıza ko tarzı oyun sunucuları kurulumları uğur bey tarafından yapılacaktır.

Bir çok meslektaşımın bildiği üzere evlilik hazırlıkları yapmaktayım.İnanın davulun sesi uzakdan hoş geliyor kendi firmamla bile günde 1 saat ilgilenebiliyorum.Destek elemanlarım zaten kendi firmama anca yetiyor sistemserver için birde kendi elemanlarımı oraya yönlendiremem.

Sizlere yardımcı olabileceğim ticketlara bakabileceğim saatler 22:00 ile 24:00 arasıdır.Bu durum pazar gününe kadar bu şekilde devam edecektir.

Bazı sunucuların taşıma işlemi olacakmış.Bu konuda herhangi bir bilgim yok hangi makineler hangi ip adresleri ile değiştirilecek hangi sunucuya taşınlacak şeklinde bana bilgi verilmedi zaten Uğur bey e sizler gibi bende ulaşamıyorum

Ticket sistemi ve msn desteği saat 22:00 ile 24:00 arası elimden geldiği kadar yardımcı olacağım.