TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış bilgilendirmişim, kusura bakmayın. başka bir başlıkta da benzeri durumu görünce araştırdım ve durum pek de hoş değil.
şurada bahsedilen sizin durumunuza uyuyor. bahsedilene göre godaddy şartnamesinde "godaddy, servisi kullanmanıza sınır getirebilir" deniliyormuş.
bu kuralı kullanarak, kullanım hatalarını bahane edip domaine el koyuyor ve satışa sunuyormuş. zaten şu an domain whois bilgilerinde "Godaddy Software domains for sale" ifadesi geçiyor. yani domain, godaddy tarafından satışa sunulmuş veya sunulacak.
bahsettiğim "hata"yı belirtme zahmetinde de bulunmuyormuş. olası hatalar:
- sahibi bilinmeyen spam,
- uygun olmayan dil kullanımı(sanırım küfür, vs)
- yönetici bilgileriyle kredi kartı bilgilerinin tutmaması,
vs.
@canavarinfo'nun da aynı kişiden alması, konuyu aydınlığa kavuşturur belki. domaini alanın bilgileri ile kredi kartı bilgileri tutmuyorsa veya paypal ile alıp sonra parayı geri çekmişse, godaddy domain'e el koymuş olabilir.
ayrıca(silinen domainlerin aynı kişice alınmış olması aşağıdaki ihtimali yok ediyor ama yazmış oldum);
sitenizdeki yalan haberler birine dokunmuş ve şikayet edilmiş. godaddy de hukukuna uydurup cezayı kesmiş. bülent ersoy'dan şüphelendim şahsen.
bundan sonra sitelerinize içerik girerken, özellikle kişi haklarına özen gösterin ve mahkemece hüküm verilmediği veya gerçeği yansıtmadığı sürece kişilerle ilgili, espri dahi olsa uygunsuz içerik girmeyin. biz, "kim görecek ki" diyoruz ama haber takip merkezleri sayesinde ünlüler her şeyden haberdar oluyorlar.
geçmiş olsun.
Teşekkürler araştırmanız için.
Fakat sadece o sitem değil hesabımdaki sitelerden içerik bulunmayan sitem bile silinmiş. Ayrıca Faggo ve canavarinfo'nun da aynı sorunu alması benim o sitemden kaynaklanır gibi gelmiyor bana. Burada paylaştığım mailin aynısı diğer domainlerim içinde mail kutuma geldi. Fakat örnek amacıyla bu maili gösterdim bende.

(Edit: Mesajınıza ekleme yapmışsınız ama ben de yazmış bulunmuştum...)