Sitem 1.5 yıldır açık.Belki inanmayacaksınız ama sadece yararlı olmak için açtım.Sitenin durumu çok iyi yerlere geldi.Pr3 olduk.Aynı alanda yayın yapan en iyi siteler (yaklaşık 150 200 k lık siteler) içeriğimizden yararlanmak için iletişime geçtiler.Sırf daha fazla kişiye ulaşsın ve daha fazla kişi bilgilensin diye bazen bizzat kendim arayıp bazen de talep doğrultusunda aynı alanda yayın yapan kaliteli sitelere backlink sağladım.
Sonuç olarak çok link çıkışı ve bazı nedenlerden dolayı pr değeri azaldı.Ama ne hikmettir ki hiti arttı.Bir öğrenci olarak giderlerini karşılamakta zorlanmaya başladım.Bu yüzden 1.5 yıl aradan sonra reklam arayışlarına başladım.Tekrar söyleyim amacım sadece ihtiyacımı gidermek fazlasını ne önceden düşündüm ne de şimdi düşünüyorum.
Kişisel tercihlere her zaman saygılıyım.Tabii ki para kazanmak isteyenler olacaktır.Biliyorum ki kaliteli olmak ve rekabet ilişkisi için böyle sitelere ihtiyaç var.Cidden kaliteli ve iyi para kazanan sitelere her zaman saygı duymuşumdur.Ancak çeşitli sahtekarlıklarla arama motorlarında öne çıkan kalitesiz sitelerde yok değildir.