Araştırma yaparsanız ben 1.5 yıldır bu işi yapıyorum, bu kadar zamandır toplu halde hiç IP değişikliğine gitmedik, belki 2'şer 3'er değişmiştir ancak hiç toplu değişmedik. Bizim olayımız biz çalıştığımız firmaları doğru seçmeye özen gösteririz. Ayrıca yanlış 212.175.xxx tamamı MARS DC ait değildir, 212.175.xxx serisini tamamı Turk Telekom'a aittir, Turk Telekom tarafından sağlayıcı firmalara verilmektedir, bizim kullandığımız IP'lerin değişmesi gibi bir durumda olamaz, sebebini merak eden isterse ÖM atarım. Burada herkes dedicated alırken fiyatlara dikkat ederken ben IP durumuna ve firma güvenilirliğine dikkat ederek hizmet aradım. Kalitemiz aynı konusuna katılmıyorum, kullandığımız konfigürasyon, hat oranı ve sunucu optimizasyonları aynı olmadığı için birşey diyemem.

Sağlam reklam işine gelince oyun sunucusu reklamı yapmanın çok çeşitli yolları vardır, biraz pratik olursanız bir zaman sonra sunucularınızı doldurabilirsiniz. Bundan kastım forumlarda dolaşıp 7/24 reklam yapın değildir, biraz pratik düşünürseniz basit şekilllerdede doluluk sağlayabilirsiniz, en önemlisi sitenizin hitinin yüksek olmasıdır.

Herkese kolay gelsin.