MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrencilere bak. Başörtülü kadınların hastalıkları ile ilgileniyorlar, vay be. Sanırım Türkan hanım her yerde bu bahsettiğiniz öğrencileride yanında gezdiriyordu ben öyle yaptım ben böyle yaptım diye.
Bu kadın 36000 öğrenciye burs sağlayan bir derneği başkanı, kız çocukları okutulsun diye 20 yıldır kendini bu işe adamış bir insan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en değerli insanlarından biri.
Gazete demeye dilim varmayan saçmalıklar dolusu bir kağıt parçası kadın hakkında alçakca bir haber yaptı diye şu söylenenlere bak. İlgili gazetenin internet sitesinde ki haber yorumları gerçekten çok çarpıcı, müslümanlığıyla övünen vakit e nasıl müslüman olunması gerektiğini anlatmışlar, çokta iyi ders vermişler.
Ben eminim ki bu gazete sahipleri, yazarları ne müslüman ne de Allah'a inanıyor. Ben ki dini gerekliklerimin bir çoğunu yerine getirmem ama Allah'ın varlığına inanırım yinede, bu insanların çiğnediği kuralların 10 da 1 ini anca çiğniyorumdur.
Onlar alkol içmemekle, siyasal simge haline getirdikleri türban ı savunmakla övünürler, biz gerçek müslümanız derler. Grup **** partilerinde basılan Adnan Oktar'ı bilim başkanı ve hoca diye tanıtır, her hafta söyleşilerine yer verirler. Gazete yazarları sapıklıktan tutuklanır, bunu savunurlar.
Hani nerede kaldı senin müslümanlığın ? Müslüman demek iftira atmak, hasta kişilere küfür etmek, danıştay üyelerini "İŞTE BUNLAR" diyerek, beyinlerini yıkadıkları insanlara hedef göstermekmidir ?
Vallahi eğer Müslümanlık bu ise, Allah'a gerçekten inanmak bu ise, ben Allah'sızın önde gideniyim.
Ama eğer gerçekten bu değil ise, bu insanlar şerefsizin önde gideni.
ne vakit taraftarıyım ne chp ne akp.

eğer benim aldığın duyumları söyleyen yalan söylemiş ise günahı boynuna. ama eğer doğru söylemiş ise bu kadın isterse dünyayı kurtarsın farklılıkları yüzünden insan kayıran birinin gözümde pek değeri olmaz.

nasıl bu kadına yalan suçlamalar yapılabiliyorsa o tacizdi denilen adamada yalan suçlamalar yapılmış olamaz mı?

işte tarafsız olduğumu burada gösteriyorum. taraf olanlar ya bu kadını suçlar ya o tacizdi bilmem neyi.