yaşın nedir başın nedir bilmem...bana ahkam kesicek en son insanlardansın...zaten topiğin başından sonuna kadar herkesin konuşmasıylada senin tarzın arasında bir ukalalık farkı varki anlamış değilim. Bir ego meselesi modunda devam edeceksen ki bunu kimin yaptığı ortadadır. Sana kimse benim sitemin reklamını yap demedi, sana kimse benim sistemimi bana anlatıp artislik yapda demedi...Birşey soracaksan dance4trance.coma girersin iletişime girersin sorarsın. Bu kadir inanır modundaki saçma sapan konuşmalarıda yapmış olmassın. Ben sana çok basit ve net şeyler söledim hatta sordum. Ben herhangi 3 senedir dance4trance.comu yönetiyorum, emek veriyorum ve çabalıyorum. Bu anlamda benimle çalışan 3 webmaster var, sen kim oluyorsunki bana burda ukalalık yapıyorsun. Etik kelimesinin sözcükte anlamına bak, önce saygılı ol demişsin önce sen saygılı ol destur al ilgilisini sor...Bizde ozaman sana clonluyorsun demezdik yardımcı olurduk. Ben mecbur değilim webmaster sitelerinde sitemin bunu nasıl yapmışlar bunu bölemi olmuş duyumları duymaya en basiti rahatsızım bu kadar basit. Bunuda senle tartışmam dengim değilsin bikere... Git kime ukalalık yapacaksan yap ama bana yapmıcaksın, artislik hiç yapamazsın. Yok youthemeden alınmış, yok ipb yi senden önce kullandım? sen beni ne kadar tanıyorsun?, ne iş yaptığımı nerden biliyorsunki afaki afaki konuşuyorsun...Küstahlığa gerek yok. Zamanında sitenin aynısını yaptılarmı?, sitendeki bir bilgiyi çaldılarmı?, birde üstüne ukalalık yapıldımı?, halen başka sitelerde dance4trance.com adı altında bnm sitemmi açılıyor? seninkimi yoksa bu hareketlere senmi maruz kaldın, benmi?
Son olarak o kalın puntolarıda ufalt, bu akıllarıda değiş...Senki bana bu alemde en son ukalalık yapacak adamsın...Sitemin adınıda çıkar görmiyim... Reklam yapıyormuşmuş bende kızıyormuşum...Yok aynı tarz müzik sitesiymiş, yok kadir inanırmış...Bırak şebekliği kızdırma beni...

Kimseylede polemiğe gircek değilim...Buda bu topic altında son yazımdır...Herkese kolay gelsin...Sana daha laf yetiştiremem arkadaşım geriside bana yakışmaz...Herkese iyi çalışmalar...