dmoz kaydı yaptığım denemlerde pr3 olan siteyi ilk güncellemede pr4 yapacak bir etkiye sahiptir.buna göre biraz düzenli backlik kasarsan ilk güncellemede pr 4 e yaklaşabilirsin derim.
@archslayer; bunu birkaç kişiden daha duymuştum. İçerikle alakalı sitelerden backlink kasmaya başlayacağım. Yorum için teşekkürler.
index artışı her zaman iyidir. zaten neden sürekli siteyi güncel tutmaya çalışıyoruz? site ne kadar güncel olur ve içerik eklenirse index de o derece artar. ne kadar ekmek o kadar köfte gibi.
Teşekkürler yavrusinek Sürekli tutmaya çalışıyorum. En imkanım olmadığında bile bir iki kelime değiştirip güncel tutmaya çalışıyorum.
DMOZ tek bir etken değildir. Veya en baba etken de değildir.
Pagerank'e takılmayın, işinizi yapın, sitenizi geliştirin. Pr kendiliğinden gelir.
Cenk hocam bencede pagerank önemli değil ama okadar uğraşıyoruz adamın sitesi pr5 mesela 2 konu açıyor 3 etiket ekliyor üstüme zıplıyor. Sinir edici bir durum
pr önemli değil. Pr 1 sitem çok sağlam bir kelimede 1inci sırada 15k hiti var. Boşverin pagerankı
Bende görmek için sabırsızlanıyorum o günleri

. Teşekkürler
Dmoz'a ilk eklendiğinde site biraz geriler aramalarda. 15-20 günde toparlar ve sonrasında yükselişe geçer. Ama dmoz'a eklendiğimde içeriğimdeki herşeyde çıkarım diye düşünme. Avantajı gibi dezavantajıda var. Etiketlerin link koduna rel="tag" ekle mutlaka. Eklemezsen 2 ay sonra sandbox yersin. Gerçi ekleyincede yiyebilirsin. Örneğin ben. Sitem sandboxta
rel="no follow" kullanıyorum bir çok yerde fakat etiketlerde kullanmadım. Buna dikkat edeyim. Teşekkürler.