Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya ne kadar gereksiz işler yapıyorlar, millet marsa gidecek bizim gözü sözde açık insanlar milleti dolandırıyorlar, o kadar paraya ihtiyacınız varsa farklı türden siteler açın ***** gibi hiç yoktan ordan kazanın, şu kriz zamanı sövsen bir türlü sövmesen bir türlü
Hocam senin de dediğin iş mi Adam ***** siteden ayda 250.000tl civarında kazanabilecek mi? Şöyle düşün, adam google reklamı yayınlatıyor genelinde 2.500tl'lik (ben de yayınlıyordum az kalsın). Bir kere buradan dolandırıyor. Reklamını yaptığı sitelerden 10 kredi kartı alsa ki kredi kartlarının minimum limitleri 400tl olabiliyor. Günde eder sana 4000tl (minimum hesap) ayda eder sana 120.000tl. Sadece günde 4 kişi düştüğünü hesapladık. Bana gelen adamın domainin sonu 04.com idi baktığımda adamların 99.com'a kadar register ettiğini farketmiştim. Aynı anda 25 site çalışsa ve her site günde 1 tane kredi kartı çalsa günde 25 karttan ayda 300.000tl eder. Yani gerçekten haberlerde duyduğunuz gibi bu ciddi bir dolandırıcılık sektörü ve yakalananlardan genelde trilyonlarca para ve bir o kadar da gayrimenkul çıkıyor.