Kendilerinden 2 ay önce Netdirekt konumlu bir VPS kiralamıştım. Ödemeyi yaptıktan sonra ilk 1 hafta VPS de sorun yaşamadım. 2. hafta VPS sürekli kapanmaya başladı, erişim sağlanamıyordu. Kendilerine durumu izah ettiğimde sorun düzeliyordu, ancak 1-2 saat sonra tekrar aynı durum ortaya çıkıyordu. Sorunun; Windows 2003 işletim sisteminden kaynaklandığını söylediler ve ardından Windows XP kurdular. Sorunlar aynen devam etti. En sonunda VPS değiştirme talebinde bulunacaktım ki bir baktım VPS' in HDD' sinin yandığını söylediler ve bana rezalet bir İngiltere lokasyon VPS verdiler. 1 hafta ittire kaktıra onu kullanmaya çalıştım. Gün geldi bir baktım VPS silinmiş. "Ne oluyor?" diye sorduğumda "Artık İngiltere lokasyon VPS satmayacağız, size yarın Hollanda lokasyonlu bir VPS vereceğiz." dediler. Gene ağzımı açmadım, dedim tamam bir de onu deneyelim. 1 gün geçti, VPS bilgilerini istedim. IP bekliyoruz hala gelmedi dediler. Aynı isteği 2. 3. gün de yaptım. Gene aynı mazaret uyduruldu. Bugün itibarı ile yaklaşık 3 hafta geçti ve bir gelişme yok. MSN' e 1 haftadır girmiyorlar. Sitelerinin database boşalmış durumda. Büyük ihtimal kendi VPS' leri de kapandı.

VPS arayışı içerisinde olan arkadaşlar fiyat & sundukları özelliklere aldanmasınlar. Tek kelimeyle UZAK DURUN!

Olur da kendileri bu topic altına; "tamamen yalan, çamur atmaya çalışmayın" gibi ithamlarda bulunurlarsa lütfen dikkate almayın. Kendileri hakkında açılmış olan birsürü şikayet konusu var. Herkes mi çamur atmaya çalışıyor?

Bilginetwork.NET' ten ümidimi kestiğim için başka bir VPS aldım. 2 haftadır Sistemserver.Org ile çalışmaktayım. Gayet memnunum. Sonunda "OHH Be!" diyebildim.

Saygılar