Translate ya da c/p yapıp, adsenseden para kazanacağına inanan arkadaşlar adsense hesaplarına güle güle desinler.
Bu tekniğin icadı yeni değil.Her ülkede birsürü insan oturup kafa patlatıyor bu tür yöntemler için.Çok denendi ve Google da artık bunu biliyor.
Google translate ile anlamsız yazılar yayınladığınız için sizi banlamazsa, kendisini aptal yerine koyduğunuz için kesin banlar =)
Kendisi çok alıngan bi arkadaşdır.
Deneyecek arkadaşlar yeni bir hesapla denesinler mevcut hesaplarını tehlikeye atmasınlar, çok ciddiyim.
Katılıyorum tecrübe ile sabit + boşa çabalamaktan başka hiçbir işe yaramaz ilk zamanlarda bende denemiştim ve farklı bir bilgisayar farklı bir ip den yapıyordum ay sonu 2000 dolar gümledi
+ size bir bilgilendirme daha İster Google Translate Olsun İster Tercüman çevirisi olsun, İsterseniz siz yazın Ama Doğru dürüst cümle kurmasını bilmeden yazdığınız makaleler bile ban sebebidir. Google makale kalitesine çok ama çok önem veriyor. Hem Yabancı sitelerde hem Tr Sitelerde.
Bunu nerden anlıyor diyorsanız Yüksek oranlı kelimeler ile ilgili açılmış siteleri mutlaka takip ediyorlar ve işe yaramaz makalelerden (c/p yada anlamsız yazılmış bir makale) oluşan siteleri gümlüyorlar.