Bu kadar sorun var sadece 10 gun geçti yedegini verdik diyip sıyrılınabilirmi

Herkezde ? işareti kalacak bu kişi sadece 1 cevap vermiş birde yazılım sorunu varmış tamam konu silinebilir

Bencede silinebilir. Çünkü arkadasına almış DHS yi ver allahım ver.
Dhs Bu kadar sorun var şikayet var. 1 tanesi cevaplanmamış sadece 4. seçenek cevaplanmış herkes ona yoğunlaşmış mantığı ne bunun anlıyamadım ben ?
Dhs konuşman gerçekten rahatsız etti bir yerlere gelecek kişi Arkasına birilerinimi alması gerekli ? Sistemserver alt kuruluşunsa isminin altında çalışsın..Konu kilitlensin diyorsunda daha 1 kişi kalkıp sorun çözüldü yazmamış
sistem server arkasında DHS var.. DHS senin arkanda kim var

Edit: Herkez deü diye -rep verilmiş ilk önce kendi yazımına baksın

deü nedir ?
Sistemserver ve DHS yönetimleri farklı kişiler tarafından yapılmaktadır.Sistemserver ın müşterileri sorunları Uğur bey tarafından değerlendirilmelidir.Halen bir sorunu olan var ise
info@sistemserver.org adresinden uğur bey e ulaşabilir.
Bugüne kadar Uğurbeyin mağdur bıraktığı kişileri ben görmedim.Benim denetimlerimde müşteri ödemesini yapmamış ise sunucusu kapanmış ise onun buraya gelip firmayı karalamasına kızarım! .Ödemeni yaptındamı sunucun kapandı.Ödemesini yaptım bana geri ödemesini yapmadı diyen arkadaşlar banka dekontlarını bu forumda açıklarsınız konu modaratörler tarafından değerlendirilir.Sistemserver banlanır.Elinizde kanıt olmadan boş boş konuşmayalım.
Sistemserver ın arkasında Ben varsam Benim arkamda Dürüstlük işine özen gösterme saygı ve sevgi ve en önemlis ALLAH var!
Senin arkanda kim var orası malum... (Türkçe bu lafı istediğin gibi anlayabilirsin.Yazdığın kelimelere dikkat et)