Şöyle söyliyim. Şişli, Mecidiyeköy'e 5 dk. Okmeydanı, Mecidiyeköy'e 15 dk. Mecidiyeköy'de Alisamiyen stadyumu var. İstanbul'un her yerinden ulaşım oldukça kolaydır. Metrobüs istikametindeki her yerden Mecidiyeköy'e Metrobüs'ü kullanıp rahatlıkla ulaşabilirsin. Mecidiyeköy'den Okmeydanı istikametine bir dünya otobüs ve minibüs gidiyor. Bu nedenle Mecidiyeköy'e gidersen her türlü ulaşabilirsin. Mecidiyeköy'e gitmek için Nilüfer Turizm'in Kavacık Servisi varmış.
KAVACIK HAREKET MERKEZİ
1.GÜZERGAH
Kavacık Hareket Merkezi - Hisarüstü - Boğaziçi Ünv Kam - Doğan Taksi - Rüştü Akın A.Meslek Lisesi - Akmerkez 1.Levent Girişi - Zincirlikuyu - Maya İş Merkezi - Şişli Belediyesi -Gayrettepe Girişi - Ali Samiyen Stadyumu- Mecidiyeköy Terminal- Kuştepe Girişi - Florence N.Gale Hast - Abide-i Hürriyet Meydanı - Çağlayan Işıklar(50.yıl İ.Ö.Okulu) - Şişli Terminal
Diğer servislere baktım ama sana yaramaz.
İllaki İstanbul Otogar'da ineceğim ve burdan gideceğim dersen Otogar - Beşiktaş otobüsleri Okmeydanı'ndan geçiyor. Otogar - Mecidiyeköy otobüsleri olması lazım. Perpa 'nın önünden geçip devam ediyorlar. Bir kere binmiştim ve hayata küsmüştüm. 3 saatte Beşiktaş'tan dönmüştük. İğrençti.
Aklındaki soruları sorabilirsin. Cevaplamaya çalışırım. İstersen telefon numaramı yazarım. İstanbul trafiğinde sorun yaşarsan ararsan yardımcı olmaya çalışırım. Avrupa yakasını iyi derecede biliyorum.