Evet yaklaşık bir ay önce üniversitenin haftasonu etkinliğinde frp kulübü ile buluştuk-tanıştık. 2 gün boyunca okuldaydık ve yazdıkları fantastik oyunları oynadık. Elinde çok ciddi anlamda senaryosu olan arkadaşlar vardı. (Sadece bizim üniversiteden değil istanbul genelindeki birçok üniversiteden gelenler vardı)

Bu bir fikir verdi bana ve bunu internete dökme karar aldım. Ve öylece konuştuk, değerlendirdik ve sonunda başladık. Şu anda ben yazılım(PHP ve MySQL) ile ilgileniyorum, bir arkadaşım genel web tasarımını hazırlıyor. Karakter, araç ve haritaları bir alman oyun şirketinden alacağız büyük ihtimalle (Yazışmalarımız devam ediyor). Ve 2 arkadaş da senaryo, seviye limitleri vs. üzerine çalışıyorlar. Oyunun genel konusu: Fantastik bir Ortaçağ devri: Köyler vs...

İşte bu projeyi burada bahsettikten sonra sizden ricam bu oyun ile ilgili aklınıza bir isim geliyor mu ? Her türlü düşüncelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.

İsim bir marka isim şeklinde olabilir, ya da direk içeriğe yönelik olabilir. Bu projeyle çok ciddi anlamda ilgileniyoruz. Maddi anlamda da sıkıntımız yok. Ama 2. el bir domain düşünmüyoruz.

Şimdiden ilgilenenlere çok teşekkürler...