Alıntı
asikoldum =
1- windows vps aldim parasini pesin yatirdim 1 hafta sonra acti ve 3 kez arizadan dolayi kapali kaldi yani Vpsyi 2 hafta ya kullandim ya kullanamadim.
2- Linux reseller aldim 1 ay sonra acti ve sunucu tasiniyo dedi kapatti onu hiç kullanmadim yani babamin hayrina ödeme yaptim.
3- Domain aldim ve benim domainler firmanin ustune kayitli yani benimle bir ilgisi yok ayrica nsleri 1,5 ayda yonlendiremedi ve kendi actigi Vps ye kendi atadigi nslere .
Alıntı
ByBossX=7/24 Destek Hattımız Online
En iyi Hizmet İçin : 212 882 08 79
bunu arıyorum bende vps , aldım 13 günden beri hiç sorun yaşamadım
dün ve bugün hep açılmasını bekledim , arıyorum ama açanda yok delir
mek üzereyim.
Alıntı
Kurtulus923 = şu an linux vpsye 7 saattir ulaşamıyorum.sana mail attım durum nedir? ne zaman düzelecek,cvp verecek misin
Alıntı
Onurgultekin43 = ticket açtım hala cevap bekliyorum, msnde cevap vermiyor kendisi nedense zahmet mi etmiyor ne yapıyorsa, sitelerinde verdikleri ofis numarasını açan yok, mesaj atıyorum cevap veren yok.
Uğur bey buradan cevabınızı bekliyorum.
Sistemserver'dan şikayetçi değilim, Uğur beyden şikayetçiyim ben.
Alıntı
windowsxp = Seni Allaha Havale ediyorum .. Benden Aldıgın parayı iyi yerlere kullanman dileklerimle .. Mutlu Saglıklı Ve kul hakkı nedir bildiğin bir hayat diliyorum dostum sana ..
Bu kadar sorun var sadece 10 gun geçti yedegini verdik diyip sıyrılınabilirmi

Herkezde ? işareti kalacak bu kişi sadece 1 cevap vermiş birde yazılım sorunu varmış tamam konu silinebilir
Bencede silinebilir. Çünkü arkadasına almış DHS yi ver allahım ver.
Dhs Bu kadar sorun var şikayet var. 1 tanesi cevaplanmamış sadece 4. seçenek cevaplanmış herkes ona yoğunlaşmış mantığı ne bunun anlıyamadım ben ?
Dhs konuşman gerçekten rahatsız etti bir yerlere gelecek kişi Arkasına birilerinimi alması gerekli ? Sistemserver alt kuruluşunsa isminin altında çalışsın..Konu kilitlensin diyorsunda daha 1 kişi kalkıp sorun çözüldü yazmamış
sistem server arkasında DHS var.. DHS senin arkanda kim var
Edit: Herkez deü diye -rep verilmiş ilk önce kendi yazımına baksın

deü nedir ?