fjob domaini sizin için anlam ifade etmeye bilir bu tarz domainleri yurtdışı piyasasında takip etmelisiniz, bazı domainlerde illaki premium harf olması gerekmez yurtdışında job (iş) dedinizmi xxx'den başlar zamanında örneklerini verdiğim domainlerin kaçtan gittiğini gördüm.

'efendim Xcvb.com 10 bin dolara satıldı o zaman benim domainde 100 bin diyemezsiniz'

Sevgili Pagan ben domain için şu fiyata gider demedim sadece sizin gibi işi bilen arkadaşların düşüncesini almak istedim domaini övdüğüm yada ben bunu şuanda su içinde şu kadara satarımda demiyorum. diğer söylediklerinize ise tamamiyle katılıyorum. ancak şu konuda hala anlaşamadık, domain kısa ve içinde jenerik kelime geçiyor olduğunda yigitha gibi hayal gücümüzü çalıştırmamız ve gelecekte bu domain ne olur bunu düşünmemiz gerekir.
ek olarak: Toys.com'un önce 1.250.000$, sonrasında ise 5.100.000$'a satılması 'toy' kelimesi için + dır diye düşünüyorum.

Sevgili yigitha ve bülent abim sizinde değerli düşücelerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.