Web2Feel Sitesinde gezinirken gördüğüm ve çok hoşuma giden bir tema olan bu scarlet temasını demin oturdum ve Türkçeleştirdim. bazı gözümden kaçan hatalar olmuş olabilir bunları bildirirseniz hemen düzeltirim. Umarım beğenirsiniz ve işinize yarar. Saygılarımla, Alperen Sonad.
Düzenleme: Tamamen tarafımdan türkçeleştirilmiştir ve hiçbir yerinde reklam ya da link bulunmamaktadır. Yalnızca footerda yapımcının ve web2feel stesinin linki vardır ve ayrıca bir de admin panelde temanın ayarları sayfasında web2feel linki vardır. Temayı olduğu gibi çevirdiğimden link eklemedim, aksine bunları da olduğu gibi bırakıp onları da çevirdim. Bu nedenle sonuçta bir emek ürünü indiriyorsunuz. Rep verin demiyorum onda gözüm yok ama bir teşekkürü de çok görmeyin lütfen.
TEMA ÖNİZLEMESİ İÇİN TIKLAYIN.
Temayı indirmek için
tıklayın. (İngilizce)
Türkçe Scarlett Teması Download Linkleri
Sunucu-1:
Sonad.net
Sunucu-2:
Rapidshare.com
Sunucu-3:
Dosya.tc
Sunucu-4:
2shared.com
Sunucu-5:
Uploading.com Tema Özel Alan Ayarları
Temada iki adet özel alan bölgesi bulunmakta. Ancak temanın yazılımı sayesinde bilmemne özel alanı için ayrı, diğer özel alan için ayrı resim linki vermemize hemde bu resimlerin boyutlarıyla oynamamıza gerek kalmıyor. Boyutlarla oynamadan ve boyutları önemsemeden yalnızca o konunun tek bir resmini özel alana giriyoruz bu sayede yazılım bu resmi kendiliğinden otomatik olarak kesip biçip şekillendirip yazılara ekliyor. Ancak bunun için aşağıdaki tüm ayarları yapmış olmanız gerek.
- Custom Fields (Özel Alanlar), kısmında Name bölümüne
screen (büyük-küçük harf duyarlıdır yalnızca bunu yazın) yazıyoruz. Value kısmına ise resmin linkini yazıyoruz.
- Tema dosyalarındaki
cache isimki klasörü CHMOD izinlerinin 777 olduğundan emin olun yoksa timthumb yani bu yazılara eklenmesi için resimleri kesip biçip boyutlandıran yazılım doğru çalışmaz. Bir de hostunuzun GD Library (temada ben bunu GD Kitaplığı diye çevirdim.)'yi desteklemesi gerekiyor ancak ben bunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum.
Özgün Dizin: Scarlett Wordpress Teması (TÜRKÇE) | Alperen Sonad