Semih ve Arda'nın Türk futbolundaki yeri ayrı. Bende bir Beşiktaş'lı olarak ikisininde böle bir şeye karışmasını hayret ederek izledim. Semih kendisine yakışanı yapmış. Helal olsun. Yıldız futbolcu sadece oyunuyla değil yaşantısı ve davranılıylada yıldızdır. Arda özür diledimi bilmiyorum ama bu açıklamaya karşılık bir özürde Arda'dan gelirse oda kendisine yakışanı yapar. Bu iki futbolcu arasında kimin suçlu olduğu önemli değil önemli olan her iki futbolcununda aynı erdemliği göstermesidir.
Sabri ve Lugano gibi iki tane karaktersiz futbolcu yüzünden bir derbi maça kara leke sürüldü. İkisi yüzünden karakterli futbolcularda kendisini bozdu ne yazıkki.
Edit: Ayrıca böle bir konuda ortamı geren iki üç ikişi varya, onlarla bir yerde oturup çay bile içilmez yemin ediyorum. Arkadaş adam hatasını anlayıp özür dilemiş. Luganonun ki tamamen sahte bir özür, zoraki bir özür. O adamın kişiliğini herkes biliyor zaten ama Semihi tanıyan bir futbolsever kalkıp Semihe bu özüründan sonra sadece teşekkür eder. Cevaplarınız gerçektende ortamı germekteden başka bir şey değil.