Ksk 90+ da gol yedi ve son dakikada 2 puandan oldu.. Kazansaydı playoffları büyük ölçüde garantileyecekti, şimdi son haftaya kadar Boluspor, Çaykur Rize ve Adanaspor'un nefesini hissedecek. Kasımpaşa'da aynı yarışın içinde kaldı. Son 4 haftada kolay fikstürü ve puan avantajı ile Altay'ın ilk 6dan düşmesi imkansız görünüyor.
1. Manisa 58 (mucize olmazsa Manisa 1. lige döndü)
2. Diyarbakır 54 (
Diyarbakır Samsuna yenilip işi garantileme şansını kaybetti ama yinede şansı çok.)
-------------
3. Altay 50 (playofflara kalma şansı çok büyük, ayrıca 2.lik şansıda belirdi.)
4. Kasımpaşa 48 (Kasımpaşa düşüşte..)
5. Boluspor 47 (Kalan 4 maçta en çok 3 puan kaybetme lüksü var, ikili averajda KSK'dan kötü, Çaykur Rize'den iyi)
6. Karşıyaka 47 (Haftalardır kazanamıyor ve kalan fikstürüde çok zor..)
-------------
7. Ç.Rize 44 (Fikstürü kolay, ilk 6yı zorlayacak son haftaya kadar.)
8. Adana 43 (Son haftaların flash takımı geç açıldı bakalım puan dezavantajını kapatabilecek mi?)
Kalan maçlar (KSK)
KSK - Manisa (2 ege bölgesi takımı oynuyor, Manisa maça asılmayabilir, ligi garanti gibi çünkü, KSK bu maçı kaybederse playoff şansı çok zora girer.)
Ordu - KSK (Ordunun tuzu kuru, ne düşer, ne çıkar.. Ama sonuçta deplasman)
KSK - Boluspor (Dananın kuyruğu koparsa bu maçta kopar

)
Ç. Rizespor - KSK (İnanılmaz zor bir deplasman daha, gerilim en üst seviyede, ama KSK bu maça puan puana yada 1-2 puan önde girerse Çaykur Rize bu maça çok asılır.. KSK en az 3 puan farkla girmeli bu son haftaya playoff için.)
Kalan maçlar (Bolu)
Kartal - Bolu
Bolu - Giresun
KSK - Bolu
Bolu - Güngören Bld.