Ben sakaryaspor'un mücadelesine laf etmiyorum ve etme gibi bir lüksümde yok. O yüzden sakarya ligde kalınca beni görebilirsin. Seninle aramda bir sorunda yok. Sadece kendi sahasında bile şu kadar taraftar toplayamayan diyerek yanlış ibareler kullanıyorsun. O illerin nüfusu ile sakaryanınki aynımı ? O kadar taraftarı olmasa bile öyle deyip kimseyi incitmeye hakkın olmadığı kanısındayım. -ki incitmekten haz alacak bir insan olmadığını düşünüyorum. Kuru gürültü derken yanlış bir terim kullandım. Sadece tribünle olmayacağını söylemek istedim. Bir kusur işlediysem affola.
Kolay gelsin.
Kimseyi incitecek, gücendirecek bir durum yok ki ortada. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Bugün Türkiye'nin en iyi taraftar grubu anketi yapılıyorsa, dünyadaki en iyi tribün grupları seçilebiliyorsa bunları tartışmakta gayet doğal.. Eğer ki bir kişi veya grup, bir işi hakkıyla yapıyorsa diğerlerinin bundan incinmesi değil onu takdir etmesi gerekir.
Tribünle olmayacağının bende farkındayım, sadece sohbet ediyoruz anlatmak istediğim bu.
Aynen bir kusur işlediysem affola.