HaytaWeb, seninle aramızda bir sıkıntı mı oldu hatırlamıyorum, Rizespor taraftarları ile aramızda bir sorunda yok ancak sürekli yazdıklarıma muhalefet oluyorsun arkadaşım. Burada sohbet ediyoruz, forumun amacıda bu.
Şu kuru gürültü kelime grubunu yanlışlıkla kullandığını sanıyorum.
kuru gürültü okursan ne olduğunu anlarsın. Burada sana Tatangalar'ı anlatmayacağım.
Sahada konuşma mevzuuna gelince bilmiyorum Sakaryaspor'u ne kadar tanıyorsun ancak Türk futbolunda yetiştirdiğimiz futbolcular, birinci ligde (şimdiki adı süper lig) oynadığımız yıllarda verdiğimiz onurlu mücadele ve dahası zaten belli. Bu sene kulüp içerisinde yaşanan bazı sorunlar ve önceki yönetimlerin bıraktığı borçlardan dolayı kötü günler geçiriyoruz.
Ancak böylesine herkesin ağızına sakız olmamız gerçekten ilginç. " Düşene bir tekme de sen vur " diye bir söz var. Aynen bunu icra ediyorsunuz ancak şunu unutmayın ki her inişin bir de çıkışı var.
Küme düşmemek için mücadele veriyoruz. Eğer ki bu mücadelemizden zaferle ayrılırsak bu tarz yorumlar yapan arkadaşları o zamanda görmek isterim.
Kalın sağlıcakla.
Ben sakaryaspor'un mücadelesine laf etmiyorum ve etme gibi bir lüksümde yok. O yüzden sakarya ligde kalınca beni görebilirsin. Seninle aramda bir sorunda yok. Sadece kendi sahasında bile şu kadar taraftar toplayamayan diyerek yanlış ibareler kullanıyorsun. O illerin nüfusu ile sakaryanınki aynımı ? O kadar taraftarı olmasa bile öyle deyip kimseyi incitmeye hakkın olmadığı kanısındayım. -ki incitmekten haz alacak bir insan olmadığını düşünüyorum. Kuru gürültü derken yanlış bir terim kullandım. Sadece tribünle olmayacağını söylemek istedim. Bir kusur işlediysem affola.
Kolay gelsin.