Merhaba ;

Arkadaşlar daha önce sitede çok olmasada ***** siteler yüzünden evinden apar topar alınan arkadaşları okumuştuk veya duymuştuk.Ben açıkcası fazla takmamamıştım ama dün r10 dan 3-4 ark.buluştuk(izmitlibiri41,atk,madturk41,efe7822,1 kişi daha) izmitlibiri41 abmiz dün ***** siteler hakkında birşey söyledi.Mahallelerinden birini bu ***** site yüzünden sabahın 5 nde apar topar götürmüşler ve içeride 40 gün kalmış.Adamlar pc i götürmüş 3-4 format önceki bilgileri çıkarmışlar ve o ark.sadece izlemek kalmış.Şunu yapmışsın bunu yaymışsın fln demşier.Şimdi bu siteleri çoğumuz para gerektiği için açıyoruz,ama 3-5 kuruş para için bu olay yüzünden sicilimizden olmayalım.Biliyorum çoğunuz benim gibi düşünüyordur.Eğer böyle giderse elimdeki 2 ***** siteyi satmak zorunda kalacağım.Birçok ***** sitesi olan arkadaşlar vardır,ve bu olayı yaşayanlarda vardır.Acaba bu konu hakkında yaşadıklarınızı ve yapılması gerekenleri anlatabilirmisiniz ? Siteleri kapatmadan yapabileceğimiz birşey yokmu ?

Diğer yorumlarınızıda bekliyoruz arkadaşlar,yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.