herkese merhabalar

bir projem vardı bundan 1 ay önceye kadar, projenin ana fikri kısaca,
ziyaretçi siteye girer o anki ruh halini seçer ve o anki ruh haline uygun şarkıları dinler ve bu olaydan zevk alırdı...
fakat bazı sorunlardan dolayı projeyi yapmaktan vazgeçtim, fakat vazgeçmeden önce zaten scripti hazırlamıştım
bu aralarda biraz paraya sıkıştığımdan dolayı bu scripti satmaya karar verdim,
projeye kafası yatan arkadaşlar bence kaçırmasın, zaten fiyatta çok uygun
scriptin genel özelliklerine geçmeden önce şunuda belirtmeliyim ki scripti sattıktan sonra her türlü sorununuzda direk olarak benimle muhatap olabileceksiniz, bir bug çıkar bir hata olur direk olarak
ücretsiz ve
hızlı bir şekilde halledeceğim
onun haricinde istediğiniz her türlü özelliği ekleyebilirim tabii küçük bir miktar para karşılığında
Genel Özellikleri - Full Admin Panelinden Yönetim (footer'da yazan tarihten, hakkımızda bölümünden, logoya kadar...)
- Script ömürlüktür, ASP.NET - Microsoft Sql Server 2005 - Silverlight gibi Teknolojiler kullanılmıştır.
- İstediğiniz Kadar Ruh Hali Ekleyebilir, Sitede Hangi Sırayla Gözükeceğini Admin Panelde Rahatlıkla Ayarlayabilirsiniz
- İstediğiniz Ruh Haline İstediğiniz Kadar Müzik Yükleyebilirsiniz
- Script İçinde Üyelik Sistemi Dahildir
- Üyeler Arası Mesajlaşma Sistemi (Özel Mesaj) Vardır
- Üyeler Birbirlerini Arkadaş Olarak Ekleyip Tanışma Söz konusudur.Arkadaş Arama Sistemi Gayet Güzeldir, Arkadaşlarınızı İsterseniz Genel Ruh Haline(üye olurken belirttiği) Göre veya Son Ruh Haline Göre(son dinlediği ruh hali) Arayabilirsiniz
- Üyelere Toplu Mail Sistemi Vardır
- Site Keyword,Title,smtp bilgileri direk olarak admin panelden güncellenebilir
- Üyeler Üzerinde Her Türlü Değişikliği Yapabilirsiniz
- Site Üzerinde Gelişmiş Bir İstatistik Sistemi Bulunmaktadır(referans,hit, google keywords vs vs)
- Sitede birde duyuru bölümü bulunmaktadır
- Tasarım Full CSS dir, Esnek Bir Yapıya Sahiptir
- Sitede Adsense Bölümü Bulunmaktadır
- Üyeler Kendi Bilgilerini Güncelleyebilir
- Üyeler Kendilerine Ait Bir Resim Yükleyebilir.
- Her Üyenin Kendine Ait Bir İletisi Bulunmaktadır, Arkadaşlık Sisteminde Etkin Olarak Kullanılabilir.
- Arkadaşlıklar, İki Tarafında Onayından Geçtikten Sonra Eklenir
- Mesaj Kutusunda Yeni Bir Mesaj Olduğunda Uyarır.
- Üye isterse son dinlediği şarkılara ulaşabilir yada istediği şarkıları favori olarak ekleyip istedi kadar dinleyebilir
- Ayrıca Admin Login olduğunda, Son Liginininden Sonra Üye Olan Üyeleri Görebilir
şuan aklıma gelen özellikleri bunlardır, biraz da kodlamadan bahsedersek
C#.NET ile kodlanmıştır ve ADO.NET kullanılmıştır, isteğe göre uygun bir fiyata LINQ ilede kodlayıp teslim edebilirm
ek olarak bu scritpi kodlarken kendim kullanacağım için admin panelde görsellik pek kullanmadım, eğer alan kişi isterse admin paneli daha görsel hale getirebilirim
Çoklu satışa Geçilmiştir !
tüm kaynak kodlarıyla:
25 TL
Toplam
10 Kişiye satacağım
not2: scripti müzik türüne görede kullanılabilir,
örneğin ben ruh hali yaptım (heyecanlı,üzüntülü,sıkkın vs vs) siz isterseniz
müzik türüne göre(rock,pop,rap vs vs) şeklinde yapabilirsiniz...
ödemeler İş Bankası ve Garanti İle Hesaba Havale İle Alınacaktır
Demo: Link demo adresinde sadece sinirli kategorisinde 2 adet şarkı eklenmiştir !
msn: ciddi alıcılar PM ile istiyebilir