Uğur bey anlayışlıdır sağolsun;
-3 defa makinem çöktü hiç bir ücret istemedi (makine kurulumunu hiç sevmediği halde, tabiiki sonradan başıma kaktı 3 defa makineniz formatlandı hiç bir ücret istemedim diye )
-Her seferinde kendi hatalarımdan dolayı sistem çöktü sağolsun onuda yaptı
-Kendisine 3.79$ borcum vardı 15 gün kartlarımda limit olmadığı için ödeme geçemedim sağolsun idare etti ve benim tavsiye ettiğim elemana daha borcunu ödemedi diyerek küçük düşürdü. Bana deseydi ki onur bey ödemenizi halen bekliyorum geçmenizi diye ben yinede bir yerden bulur buluşturur ödemeyi geçerim 3.79$ için kimse küçük düşürülmez.
-Pleskte auth3.php hatası aldım admin panelime girerken söyledim repair edeceğim dedi sağolsun halletti pleskte sorun yok şuan ancak sitelerde k.adı ve parola soruyor.
-Asp.Net 2.0 kurulacaktı sistemde halledeceğim dedi sağolsun onuda kurdum kendim.
-Kendi çabalarımızla sorunu çözmeye çalışıyoruz.
ha bunları ödeme geç gerçekleştiği için yapıyor olabilir ama yaklaşık 1 ay oldu makinem 3 kere formatlandı (kendi hatalarım yüzünden, sebeb: linux'ta plesk kurduk updater kullandım sistem çöktü, cpanel'de sürekli hata mailleri aldım, windowsa geçtik updater vs. kullanamıyorum) ticket açtım hala cevap bekliyorum, msnde cevap vermiyor kendisi nedense zahmet mi etmiyor ne yapıyorsa, sitelerinde verdikleri ofis numarasını açan yok, mesaj atıyorum cevap veren yok.
Uğur bey buradan cevabınızı bekliyorum.
Sistemserver'dan şikayetçi değilim, Uğur beyden şikayetçiyim ben.