Arkadaşlar ben google kapatılmasından yana değilim fakat şöyle bir düşüncem var biz google'u kendi ellerimizle bir muheteşem arama motoru haline getirdik.
Afedersiniz kendimiz yücelttiğimiz google'a gebe kaldık.
Biz kesinlikle yurtdışına para kaynağı olmamalıydık, google bizden elde ettiği paraların bile sponsor bağlantı adı altında vergisini bile vermiyor.
Bizim Türkiye'mizde 1.sınıf ilköğretim öğrencisi bile google biliyor, neden bir Türk firması arama motoru yapmadı kendimiz kendimizi geliştiremiyormuyuzda , yurtdışındaki bir firmayı yüceltiyoruz...
Forumlarda görüyoruz google amca bizi sevsene, google amcaya kendimizi sevdirelim, yani herşeyi aslında kendimiz yapıyoruz...
Kendi düşüncem...
Saygılarımla;
S.a
Kardeşim çok doğru söyluyorsun bende bir tr arama motoru destekcisiyim. Ama bir site hariç diğererinde hiç iş yok. ne domain ismi akılda kalıyo nede verdiği hizmet göz şenlendiriyor. Goog tr kapanırsa zaten yeni onlarca arama motoru çıkar. yahoo yada msn live vs. tutacapını sanmıyorum yada mynetin düşünsenize mynet gireceksin ordan aramaya gireceksin vs. vs. uzun iş. googlee benzer bir arama motoru çıkartırlar yada Google milyon hit aldığı tr ye yeni bir arama motoru ile merhaba diyebilir. Ve şunuda eklemek istiyorum. Bazı bilinçsiz webmaster kardeşlerim kendini ve TÜRK olduğunu unuttu annesinden babasından fazla google ye saygı gösterip ondan kormaya başladı. Google amca diye lakap taktık ne demek istediğimi anlamıssınızdır.
Google soframızda sulu bir yemektir. google olmazsa yemeğin tadı kalmaz ama aç da kalmayız. herşeyin hayırlısı diyorum.