Gov.tr Uzantılı Sitelerden Link Satışında Bulunmayınız.

Arkadaşlar,

Çoğumuz bir şekilde devlet kurumların web sitelerini ya bireysel yada kurumsal olarak yapmaktayız.

Yaptığımız web sitelerin tüm yönetim şifreleri tarafımıza verilse bile ilgili kurumdan izin almadan link eklemek veya link satışında bulunmak hem etik olmadığı gibi hemde kanun nezdinde hakkımızda her türlü yaptırımlar olabilir.

Bu sabah forumda link borsasını dolaşırken Gov.tr uzantılı siteden link satışında bulundulduğu görünce hakketen üzüldüm.
(https://www.r10.net/link-borsasi/3553...cklik-pr4.html)

Ayrıca gov.tr uzantılı kurumun web sitesi yazılımı ise; bizim ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunduğumuz "Mydesign Haber Yazılımı" ile de yapılmış olup fakat lisans bilgisinin olmadığını gördük. Bizler Mydesign Haber Yazılımını lisans bilgisini silmeyen tüm kişi/kurumlara ücretsiz olarak sunmaktayız.

Uyarımız üzerine ilgili gov.tr sitesinde lisans bilgisinin eklendiğini gördük.

Lisans bilgisi yerine getirilirken hala 2 kuruş para kazanacağım diye ilgili devlet sitesinde linklerin durması bizi hem derinden üzmüştür hem de düşündürmüştür.

AkyaziGroup. arkadşımızdan ricamız ise acilen o siteden o linklerin kaldırılması ve link satışından para aldığı kişilere paranın ödenmesidir.

Devlet sana iş web sayfası yaptırıyor diye birde o web sayfası üzerinden para kazanmak nerde yazıyor!

Hala konu hakkında AkyaziGroup arkadşımız ile ilgili iyi dileklerim sürmekte ve bu olayın bir anlık bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum

Ama bilinmesini isterim ki duyarlı bir vatandaş olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımı belirtmek isterim.