Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle belirtmek istedim tarafımca Bot yazmak veya kullanmak etik olmadığı için scriptlerimde bot uygulaması yapmıyorum scriptlerime uygulatmanızıda uygun bulmuyorum genede size kalmış bir durum.Tarafımca bot kodlaması yapılmamaktadır.Scripti alan arkadaşlardan ricam ***** videoda kullanmamaları bunuda gene kendileri bilirler.Herneyse scriptten bahsedicek olursak;
Scripti Ne İçin Kullanabilirsiniz;
-VideoKlip Sitesi
-Dizi Sitesi
-Normal video Sitesi
-Online Film İzleme sitesi ve bir çok video ile alakalı sistem ve sitelerde kullanmanız mümkündür.Tarafımca hiçbir sakıncası yoktur.
Özelliklerden Bahsedelim;
Öncelikle Geniş Bir Admin Paneli;
-Site Ayarları
-Sabit Başlık,Email Adresi,Google Valid Kodu,Footer Sayaç Kodu,Sabit Keywordler ve Description bilgileri ekleme ve güncelleme işlemi.
-Çok İzlenen videolar,Anasayfa Videoları,Etiket sayıları,sayfalama sayıları ve tüm limitlerin ayarlanması.
-Yöneti Profili
-Şifre Güncelleme
-Kullanıcı Adı ve Eposta Güncelleme
-Yönetici Ekleme/Silme/Düzenleme işlemleri.
-Video Yönetimi
-Video Ekleme
-İster flv adresi ile scriptin kendi playerı,ister direk embed kodu
-Resim ekleme işlemi ister bilgisayardan sunucuya upload,ister direk link kodu
-Video Ekleme/Silme/Düzenleme İşlemleri
-Kategori Yönetimi
-Kategori Ekleme/Düzenleme/Silme İşlemleri
-Yorum Yönetimi
-Aktif yorumlar ve pasif yorumları Aktifleştirip pasifleştirebilme/Silme ve Güncelleme İşlemleri.
-Reklam Yönetimi
-Reklam Ekleme/Mevki Seçme/Düzenleme/Silme İşlemleri
-Dost Site Yönetimi
-Dost Site Ekleme/Düzenleme/Silme İşlemleri
Yani kısacası admin panelinden sitenin her kısmını butonlarla kontrol edip gerekli ayarları yapmanız mümkün.
Hit Gelirmi Bu Siteden?;
-Tüm linklere (idsiz) seo uygulaması yapıldı
-Her sayfaya özel Title (Başlık) Üretimi yapıldı
-Her Video Güncelleme ve Ekleme işlemlerinde güncellenen sitemap yapıldı.
-Etiket sistemi yapıldı.
Not:Hitin gelip gelmeyeceği sizin elinizde olan birşeydir.Hit garanti değildir.Hit için gerekli alt yapı hazırlanmıştır.Gerisi nasiptir ve size kalmıştır.
İyi Güzel Hoş Saydın Sayıştırdın Nedir Bunun Parası;
Malum piyasa ölü diyerek botlu script satan arkadaşlarıma saygı duyarak script fiyatını 35 Ytlden 20 Ytlye düşülmüştür! Olarak belirledim arkadaşlar pazarlık v.s yapılmayacaktır.Satış fazla uzun tutulmayacaktır.Ayrıca yukarda belirtmediğim scriptte ek olarak otomatik kurulum vardır tek tıkla script kurulup hazır halde olucaktır.Teşekkür ederim site bilgileri ve ödeme şablon ve bilgileri aşağıda yer almaktadır.Yönetici Paneli demosu için pm ile irtibat kurunuz.

Site Demo adresi: DerinDizi Video Scripti

Ödeme Bilgileri;
İşbank ile mümkündür.
Postaheneden ön ödemelide kabulumdur.