Çalışmanın web site halindeki görüntüsü

Tasarım hakkında bazı bilgiler:
* Çalışma henüz .PSD formatında, XHTML - CSS dökümü yarışma sonunda birinci seçilirse yapılacaktır.
XHTML - CSS dökümde: Buton olarak yapılan tüm görsellerin üstüne geldiğinde farklı renk alacaktır. Bu görsellerde hazırlandı fakat XHTML - CSS döküm yapmadığımız için tam anlamda size gösteremiyorum.
* 3 adet reklam alanı belirledim. 2 tanesi web standartlarına uygun 1 tanesi ise Sınav Merkezi web sitesine özel boyutlarda tasarlanmıştır.
* Tasarım genel anlamda 3 kolonlu düşünüldü. Sağ ve solda işlevsel ve değişken menüler. Orta kısımda esas içerik olarak test çözümleri yapılacaktır. (Yeni kolonlar açılabilir, yer değişimleri olabilir.)
* Daha çok öğrenci ağırlıklı bir kitle olacağı için tasarımı bu yönde geliştirdim. Kareli sayfa görüntüsü, hafif yamuk butonlar, kırışık sayfa görüntüsü, kirli sayfa görüntüsü gibi efektler verdim. (Daha farklı efektler üzerinde çalışılabilir)
* Test çözümleri yapılacağı için sitede geçirilen zaman fazla olacaktır. Gözü yormaması açısından mat renkler kullandım. (Renk değişimi yapılabilir)
______
Aslında tasarımımı özel mesaj yoluyla göndermek istiyordum fakat sizin sonradan yazdığınız mesaj doğrultusunda yayınlamayı düşündüm.
-----------------
Emrah Yılmaz
emrah yılmaz