orcunkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar konuyu hergün takip ediyorum. Kimse kusura bakmasın çöplüğe dönmüş. Logo işi bu kadar ele ayağa düşmemeli diye düşünüyorum, dediğim gibi takip ediyorum ve saat başı aynı kişiden neredeyse 3 logo geliyor.
Logo tasarımı için önce bi plan çizilir, firmayı nasıl yansıtıcağını belirlersin vs vs. Zaten düşünme süresi 1 saat olur.
100 tane yapana kadar kafa yorarak 3 tane yap daha hayırlı olur.
Saygılar.
Ele ayağa düşen birşey yok ortada. Hızlı düşünen genç dinamik insanlarız. Yaratıcılığın sınırı yoktur. 10 dakikada 20 tane logo da yapabiliriz. Bunda birşey yok. Kalite düşmüyor hızla merak etmeyin. Yaratıcılığımıza sınır mı var ? Bu konuda herkes bir vurgu yapıyor nedir anlayamadım ? Düşündüklerimizi ortaya koymamızın hızı ve sayısı neden herkesi bu kadar rahatsız ediyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca sizin çöplük içerisinde tabir ettiğiniz çalışmalardaki incelikleri görememeniz sizin zaafınız.

Bilen bilmeyen yorum yapıyor bu konuda artık sıkmaya başladı. Herkese kolay gelsin. Kimse kimsenin işine karışmasın kendi ekmeğine baksın lütfen. Her logo yarışmasında bir tartışma olmak zorunda mı, zorla insanı konuşturuyorsunuz.