WebLOADER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen git iranda yaşa kardeş .Amerika da 3 gün sonra gelir sana saldırır iranda Yada çarşıdan gecen kadına yan gözle baktın diye gözünü oyarlar iranda.
Gelişmiş ülkelerin hiçbirisinde p.orno yasaktır diye birşey yoktur.
digiklan burada çok bilmiş insan havası katma kendine.Deseler sana 1ooo ytl vericem benim .**** sitemi kur koşa koşa kurarsın.Sen sadece para kazanan insanları kıskanıyorsun burada başka birşey degil.
p.orno haramdır konusu ile tartışılır.Millet pc sinin başında izliyor video su yapıyor işini uyuyor.İşin öbür şekli ise cıkıyor sokaga bacımıza laf atıyorlar veya tecavuz ediyorlar böyle dahamı güzel ?
Ya yemişim parasını müdür. 1000 lira yetmez bana p*rno site açtırmaya
Para kazanan kimsenin parasında gözüm yok. Buradan özel mesaj ile en az 10 tane ***** site seo işi geldi bir tanesine evet demedim. Hatta film izle, müzik indir sitelerinin bile tüm seo işlerini reddettim.

Merak etme bu ülkede hala paradan daha çok değerlerine ve prensiplerine önem veren adamlar var. P*rno site uğraşanlara lafım yok onlar zaten ahlaki tercihlerini ortaya koymuşlar. Benim müdahale ettiğim nokta bildiğin p*rnocuların kendilerini ***** site sahibi gelişmiş ülkelerin ahlaklı insanları olarak gösterip 15-16 yaşındaki çocuklarını p*rnoculuğa özendirmeleri.

Sen p*rno film izleterek milletin karısını kızını koruduğunu düşünerek kendini kandırmaya vicdanını uyutmaya devam et. O filmleri seyredip azıp sevişecek kadın bulamadığı için hayvanlara tecavüz eden, komşununun çocuğunu taciz eden adamları da hiç kafana takma...
Türkiye Cumhuriyeti yasalarını okuyanlar hemen anlar ki sizin sattığınız scriptlerin etiketleri bile yeter yasa ihlaline...

Bir de benim gibi bir adam da İran a git diyorsunuz ya helal olsun. Orada 2. gün asarlar beni. Öyle dindar bir adam falan değilimdir ama bildiğim doğruyu her yerde söylerim. Aramızda hem dindar olduğunu düşünüp ya da çevreye inanıyor görünüp sonra p*rno site açanlar var. Aramızda p*rno site açıp bu iş özgürdür normaldir ahlaklıdır diyenler var. Ben p*rno sitelere bakan bir adam olarak diyorum ki benim p*rno sitelere bakmam ne kadar ahlaksızlıksa o siteyi açmak daha büyük ahlaksızlıktır. Önemli olan kişinin kendini bilmesi hatayı yaparken de bilinçli yapması. Burada bir hatayı doğruymuş gibi gösterdiğinizde böyle 15 yaşındaki çocuklar p*rno bloglar açmaya başlıyorlar. 16 yaşında p*rno filmde oynayan kız ile 16 yaşında p*rno film yayınlayarak para kazanan adam arasında fark yok. İkisi de büyük parayı kolay ve ahlakın önemsenmediği yoldan kazanmaya çalışıyorlar...