Ya arkadaş, neden siz böylesiniz anlamıyorum.
"Bilmeden yazma", "komik duruma düşme"... sanırım bunlar bu forumun klasikleri. Karşı tarafı ekarte etmek için söyleyebileceğiniz yegane cümle zırvalıkları.
"*****" kelime anlamı itibariyle, "yetişkin" odaklıdır. Site kategorisi olarak da, "yetişkin içerikli site" babında kullanılır.
*****, asla ve asla yasa dışı değildir. Yetişkin içerikli site kapsamlı bir konu zira. Bunu illegal kılığına sokan, "*****" kisvesi altında yapılan iğrençliklerdir.
Yine komik duruma düştüm arkadaşım. Gel yine sosyal tespitini yap bakalım.
Forum klasikleri diye birşey yok kaldı ki kaç kere bu sözleri birisine kullandığımı gördün de bana kalkıp sözünün sonunda
gel yine sosyal tespitini yap bakalım diye farklı bir hava katıyorsun olaya. Açık bariz olan şeyler vardır. Bugün dışarda yada burda hiç önemli değil adultçu şu gün şu kadar kazanmış dese dürüstçe cevap verecek olursan neyi düşünürsün ?
Neyse uzatmaya gerek yok. Ne ben senin zamanını alayım ne sen benim zamanımı al. Kaldı ki 17 yaşında da olsa bazı kararları kendisi almalı bizimkisi sadece öneri o kadar.
------------------------------------
Son olarak, -rep veren arkadaş, notunda "bilip bilmeden konuşma" yazmış. Eğer ki, kimin neyi bilip neyi bilmediğini belirleyen bir merci var ise buralarda, başvuralım derim. Zira, kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır. demişsin...
İlk bakışta benim sözlerim yansıtılmış gibi ama bu konu için kalkıp -rep vermem. Bana belki demedin biliyorum ama sözlerimden sonra ben bile bunu düşündüm...
Kusura bakma ortamı germek yada kırıcı olmak istemedim ama buralara kadar geldi...