Arkadaşım, demogoji yapınca bana para mı veriyorlar? Adam gibi oturup etraflıca anlatmaya çalışıyorum.

Benim söylediklerimin aksini söylememişsin mesajında. Ben, sadece kavramı tartışıyorum. Yanlış olan "*****" değil, "p.rno" dur. ***** kisvesi altında yapılıyorsa bunlar, bu; "*****" kelimesinin suçu değildir.

Eğer bir filolog tanırsan, iyi anlarsın kelime takıntısının ne olduğunu.

Ayrıca, ben "17 yaşındaki çocuğun ***** sitesi açmasına" değil, bir arkadaşın "***** site haramdır" demesine kızdım. Zira, başlığı açan arkadaşın "*****" dediği klasmandaki bir sitenin, faydalı cinsel bilgiler içermesi de muhtemel idi. Ben sadece ihtimaller üzerinden değerlendiriyorum. Zira, kesin bilinmeyen bir şey hakkında "haramdır", sevaptır" denmesi yanıltıcıdır ve insanları yanıltıcı bir bilgi ile yönlendirmek, bu da bir günahdır.

Son olarak, "***** video", yerine "p.rno video" demiş olsa idi, ben bu başlığa yazmazdım zaten.

----
sinnerx, açıklamasını yaptım. Ben sadece "*****" kelimesinin içeriğini tartışıyorum. P.rnonun günah olması konusuna itirazım yok. Evet, kutsal kitapta yazıyor. Lakin, "*****" kelimesi direk olarak "p.rno" anlamı taşımıyor. Demek istediğim ve sabahtan bu yana sizlere anlatamadığım konu, bundan ibarettir.