Kapatılması taraftarı değilim ama işin doğrusu açıkken de pek çağ mağ atladığımız yoktu.Uğraşsın Türkler google dan iyisini yapsın.Google a mı bağlı bizim ilerlememiz
Çağ atladığım yoktu diyorsun ama 5 yıl önce ki internetle şimdiki internet kullanıcılar birmi? bir çok genç arkadaşımız (lise öğrencisi) googleden aldığı reklamlarla okul harçlıklarını çıkartıyırlar, yani Türkler daha iyi yapabilir hatta dünyanın her ülkesinden daha iyileri çıkabilir ama bu google gibi prensipli çalışırmı, o kadar kişiye ulaşabilir mi ? dünya kullanıcılarının %90'nı google arama motorunu kullanıyor, ayrıca benim bütün sitelerimin hitleri googleden geliyor (herkesin öyle) yani kapatılması demek bizim nasıl bir ülke olduğumuzun, dünya basınında nasıl bir haber konusu olacağımızda ayrı bir soru tabiki.
Gazete okumalısın orda yazıyor demişsin ama benim demek istediğim o değildi, hangi zihniyet (site sahibi değilse eğer) kemalizimkarınağrısı yazar googleye ? yada bu gazeteler bu konuyu nerden buldular, hadi site sahibi mail olarak gönderdi diyelim, gazetelerimizde süper tarafsız haber yapıyorlar bu haberi alıp allandıra ballandıra anlatıyorlar... Neyse daha fazla yazmaya gerek yok ama, genede bu ve bunun gibi siteleri, subdomainleri bulanlara helal olsun diyorum, hiç işleri güçleri kalmamış, facebookta şöyle kişi var böyle grup var youtubede şu var bu var, öbür tarafta zebani varmış diyen zihniyetleri suçlamak lazım aslında (benim karşıma çıkınca hemen millete söylemem mi gerekiyor kapat gitsin sayfayı).