Daha bir hafta önce aklıma geldi bu acaba Google kapatılırmı diye (Türkiye'de o kadar çok site kapanıyor ki off off özgürlük diye birşey kalmadı), Eğer googleyi kapatmayı başarırlarsa, bir çok kişi internetten soğur çünkü, ortalıkta saçma sapan siteler dolaşmaya başlar, yani herkes birşeyler yapar ama, düşünsenize her açılan sitede popup reklam var kaç kişi severek internete girer ? İnternet kullanıcısının bana göre %60 yakınını kaybeder, gene bir çok webmaster de işsiz kalır + googleyi kapatan zihniyet üç gün sonra facebook da kapatır, her yeri her şeyi kapatır. İnternette sadece devlet, üniversite, hastane, turktelekom gibi sitelerden oluşur bir nevi devlet dairesi gibi çalışır, ayrıca bir kaç site kalır ama bunlarda gittigidiyor, mynet, e-kolay vb. siteler heralde..
Farkındayım çok paranoyakça davranıyorum ama birçok kişinin ekmek yediği kapıyı kapatmadan önce çözümler üretemiyorsan eğer, al internetin senin olsun.. Sadece oyun oynamak için koyarız kenara bilgisayarlarıda bir nevi oyun konsolu olarak 30 yıl sonra torunlarımıza gösteririz heralde. Ayıp !!!
Ayrıca site sayfa görünüm sınırını aşmış (bende hep merak ediyorum bu siteleri ben neden bulamıyorum diye, bazı kişilerin işi gücü sanırım bunları araştırmak, konuya açan arkadaşa demiyorum yanlış anlamasın)
bugun Google Youtube ...vb siteler dolayısıyla internet yasaklansın diyen zihniyetle
Matbaa Gavur ürünü yasaklansın diyen zihniyet arasında hiçbir fark göremiyorum.
dünya çağ üstüne çağ atlıyor bizimkiler hala ortaçağda...
Kapatılması taraftarı değilim ama işin doğrusu açıkken de pek çağ mağ atladığımız yoktu.Uğraşsın Türkler google dan iyisini yapsın.Google a mı bağlı bizim ilerlememiz