cihankusmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben çok reklam verdim facebook'a çok basit hatalarla para da kaybettim. Ama şu an tecrübeliyim. Facebookta herkesin göreceği reklam vermeyin. hitap eden kişi sayısını yaklaşık gösteriyor.
bakın ben mantı kesme bıçakları reklamını Hediye | Hediyelik | Kişiye Özel Hediyeler sitem için verdim zamanında çokca. Şimdi mantı bıçağını kim alır ? 17 yaşındaki liseli bir kız alır mı ? Almaz. Ne diye görsün o ? ya da bir erkek alır mı almaz.
Ben hedef kitle olarak 25-40 yaş arası bayan seçtim. Çok az para gidiyordu ama 1/10 oranında dönüşüm alıyordum.
Mesela pembe bir ipod satacaksınız. 40 yaşındaki bir erkek alır mı almaz. Bunu 17-25 yaş arası bayan seçin. Az tık parası ödeyeceksiniz ama dönüşüm alacaksınız.
Çok fazla gösterim ile herkese hitap edince millet keyfi de tıklayabiliyor. O keyfi tıklamaları bu tutumla en aza indirirseniz çok güzel dönüşüm alırsınız.
evet zaten başında yazdıklarımdada belirtmiştim sadece tr yi seçtiğimde 9 milyon küsür insan cıktı bunu gruplara hitap ettiğim kesime vb şekillerde bölerek sayıyı 14bine kadar düşürdüm şimdi böyle devam ediyorum gayette güzel gidiyor.Memnun kalmamın ve önermemin sebebi tıklayan zaten direkt içerik ilgisini çektiği için tıklıyor yani bazı oyunlarla gelmior siteye