Şuanda 2 adet tasarım geldi pm olarak DarkProfits ve Exwore arkadaşlarımız gönderdiler tasarımlar güzel ve fikir bekliyorlar değişiklik yapabiliriz diye şunu söyleyim ne yapmanız için fikir belirtmiyorum çünki ben seçmiyeceğim tasarımı seçecek kişi seçipde şu şöyle olsun bu böyle olsun diyebilir buna ben karar vermiyorum ne kadar yaratıcılığınız varsa gösterebilirsiniz. Özel mesajdan gelen tasarımları son gün konuya ekliyeceğim ister yapan kişi ekler isterse ben eklerim.

Bir soru geldi,
Alıntı
yarışmanınızın hayırlı bir sonuçla bitmesini şimdiden dilerim..
Yarışmaya inş. çok ama çok hoşunuza gidecek bir tasarım ile katılmak istiyorum yakında...
yanlızca benim aklıma takılan bir konu vardı onu sormak istedim. geçnler ve çocuklar derken yaş aralıkları nedir ? ve sitemizde hangi bölüm ve konular olacak?Mesela Giren çocuklar flash oyunmu oynayacaklar;_? bunu biraz açarsanız çalışmalarımızı belirteceğiniz konularda yoğunlaştıracağız.sadece içierik bakımından Örnek bir site linki yolarsanız Çok ama çok iyi olacaktır. ve tabiki Genel olarak paylaşmanız taraftarıyım sitede...
Teşekkür ederim şimdididen
Gençler ve çocuklar derken şunu demek istedim, İlköğretim 4. sınıftan öss(lys) kadar testler olacak aynı zamanda, Ehliyet sınavı ile ilgili testlerde olacak bunu demek istedim. 1 tane örnek siteye baktım onun tasarımınıda size fikir vermesi için konuya ekledim zaten.

4 kişiden tasarım geldi şimdiye kadar gönderen kişiler,
eates
alp3r3r
DarkProfits
Exwore

Katılan arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.