Size daha fazla cevap vermiycem, ne desem bi tarafınızdan anlıyorsunuz... madem o kadar müşteriniz var bende profesyonel bir oyuncuyum, isminizi cisminizi duymadım... 10 liraya server verseniz almam zaten. Ben size kingofcs ile kendinizi eşit görüyorsunuz demiyorum kıyaslamanız hata diyorum ama bi tarafınızdan algılama yeteneğiniz baya gelişmiş olduğu için lafı saptırıyorsunuz. 7 aydır playofcs var diyorsunuz, bu kadar müşterimiz var diyorsunuz, baktım referanslarınıza 1 tane köklü takım(köklü takım demek devamlı müşteri demektir) yok. Referansları kendinizin açmadığı bile meşhul. Bu şartlar altında üslubumu dahada bozmamak için daha cevap yazmıycam. Söylediğim gerçekleri yediremeyip "konuştukça batıyorsunuz" diyorsunuz, siz önce bir konuşmayı öğrenin alıntı yaptığım yerde koyu yazdığım yazıya dikkat edin görüceksiniz... Neyse uzatmıyorum daha yazıcağım çok şey var ama, değmez. Zaten işi bilen biri sunucuyu nereden alıcağınıda bilir. 2-3 günlük adamlarla ilgilenmez bile.
Ben teklifimi yaptım.Gerisi Hocama kalmış üç kuruşluk insanların yorumlarını kaileye bile almıyorum.hayır yani yeniyiz ya yeni olduğumuz için bu kadar bize güvenen müşteri var.Eğerki bu konudan sonra cevap yazmazsanız o zaman saygınlığınızı gösteririsn.Ha yazacam diyorsanız buyrun.Daha bu işten bişey anlağınız yok.Foruma cevap yazıyorsunıuz.Ucuz Server Kalitesiz Server Demek Değil.Cs ' den anlayan bunu bilir.Bilmiyorsan sadece izle.