Konuştıkça batıyorsunuz.
Bence şu an Sunucu kiralama konusnda 2 yıldır varım.Playofcs açılalı 7 aydan fazla bir süre oldu.Ve hala ayaktayız.Kingofcs yle eşitim dedim mi size kingofcs gibi büyük bir firma olsaydım bu fiyattan vermezdim diyorum siz ne diyosunz

Ha bu arada kimsenin ne olacağı zaten belli olmaz kingofcs sizinmi bu kadara garanti verebiliyorsunuz.Kingofcs'nin sahibi ve çok sevdiğim büyüklerimden birisi olan Onur Atacık'ta eminim bu konuyu görse size gülüyordur.Çünkü asla kingofcs gibi bi firmadan büyük göstermedim göstermemde.
www.playofcs.com/bayiler 65 ip online ve eğer yeniysek bu kadar müşterimiz nasıl var şaşırtıcı.Bence sizde mesajlarınızı silin daha fazla düşmeyin.Kingofcs büyüğümdür ve benden kat kat büyüktür saygılıyım.Ama sizin gibi insanlar bazı kişilere taş atark baltalamaya çalışsalarda biz her zaman devam edecgiz.Konuyu nerelere taşıdığınızı görüyoruz ve son lafım şu hiç kimse geleceği hakkında garanti veremez ne kingofcs ne ben nede vs.
Size daha fazla cevap vermiycem, ne desem bi tarafınızdan anlıyorsunuz... madem o kadar müşteriniz var bende profesyonel bir oyuncuyum, isminizi cisminizi duymadım... 10 liraya server verseniz almam zaten. Ben size kingofcs ile kendinizi eşit görüyorsunuz demiyorum kıyaslamanız hata diyorum ama bi tarafınızdan algılama yeteneğiniz baya gelişmiş olduğu için lafı saptırıyorsunuz. 7 aydır playofcs var diyorsunuz, bu kadar müşterimiz var diyorsunuz, baktım referanslarınıza 1 tane köklü takım(köklü takım demek devamlı müşteri demektir) yok. Referansları kendinizin açmadığı bile meşhul. Bu şartlar altında üslubumu dahada bozmamak için daha cevap yazmıycam. Söylediğim gerçekleri yediremeyip "konuştukça batıyorsunuz" diyorsunuz, siz önce bir konuşmayı öğrenin alıntı yaptığım yerde koyu yazdığım yazıya dikkat edin görüceksiniz... Neyse uzatmıyorum daha yazıcağım çok şey var ama, değmez. Zaten işi bilen biri sunucuyu nereden alıcağınıda bilir. 2-3 günlük adamlarla ilgilenmez bile.