Bu işlerde tecrübe önemlidir, kingofcs senelerdir bu işte, siz daha yeni başlamışsınız, kingofcs ile kendinizi karşılaştırmanız hata. Sizin 2 gün sonra sunucuyu kapatıp gitmeyeceğinizi kimse garanti edemez, ama bir MGA bir kingofcs tecrübesiyle güven verir. Ben bu işi yapmıyorum elbette çok fazla bilgim yok, ama edindiğim tecrübeler bana yol gösteriyor. Server fiyatlarını normal piyasa fiyatının çok altında tutan satıcılar 2-3 ay piyasada sürünüp, müşterilerini mağdur ediyorlar genelde.bknz: oynababa, hizlics, bilmemnecs...
Konuştıkça batıyorsunuz.Bence şu an Sunucu kiralama konusnda 2 yıldır varım.Playofcs açılalı 7 aydan fazla bir süre oldu.Ve hala ayaktayız.Kingofcs yle eşitim dedim mi size kingofcs gibi büyük bir firma olsaydım bu fiyattan vermezdim diyorum siz ne diyosunz

Ha bu arada kimsenin ne olacağı zaten belli olmaz kingofcs sizinmi bu kadara garanti verebiliyorsunuz.Kingofcs'nin sahibi ve çok sevdiğim büyüklerimden birisi olan Onur Atacık'ta eminim bu konuyu görse size gülüyordur.Çünkü asla kingofcs gibi bi firmadan büyük göstermedim göstermemde.
www.playofcs.com/bayiler 65 ip online ve eğer yeniysek bu kadar müşterimiz nasıl var şaşırtıcı.Bence sizde mesajlarınızı silin daha fazla düşmeyin.Kingofcs büyüğümdür ve benden kat kat büyüktür saygılıyım.Ama sizin gibi insanlar bazı kişilere taş atark baltalamaya çalışsalarda biz her zaman devam edecgiz.Konuyu nerelere taşıdığınızı görüyoruz ve son lafım şu hiç kimse geleceği hakkında garanti veremez ne kingofcs ne ben nede vs.