ben bir acıklık goremiyorum. kenan duman iddiasınıda ben ortaya atmadım . suan kenan duman ile birlikte calısıyorum dogrudur para ile almısınızdır. Ama baska birisi baskasının temasını kullandıgı vakit nasıl aslan kesilip kükrüyorsunuz ? Kendiniz kullandıgınız zaman da cevrenizdekiler size aynı tepkiyi verirler. Ben geri ödemeyi unuttum zaten. Orda yazma amacım farklıydı farklı yone cekılmıs. Kendim uretme konusuna gelince bir panel icin ugrasıyorum ama php bilgim cok fazla olmadıgı icin cok yavas ilerliyor. Bunu cevremdekilerde cok iyi biliyor.
hı ayrı bi noktada kendiniz icin urettinizde neden bize satabileceginizi soylediniz ?
Bırakın bu işleri allah aşkına konuyu saptırmayın swiftpanel yetkililerine mail atmayı dusunuyorum. tema kullanımı hakkında benmle degil onunla ugrasın.
Saygılarımla ...
Kenan duman iddasını size cevap vermedim zaten. Başka birisi başkasının temasını kullandığında sizin gibi konuda açmadım açtıysam gösterim kükredi filan diyorsunuz havlayan belli oluyor zaten

Konunun açılma sebebi bellidir msn'de bile nickinizde yazıyordu bizi karalamak yada geri ödeme konusdur. swiftpanel yetkililerine mail atın bize kaldırın derseler kaldırırız bundan siz neden rahatsızlık duyuyorsunuz kendi paneliniz gibi. Satış konusunda ise dedicated müşterilerimize baktığınızda hepsi ilk aldığımız Temadır. Paneli satın aldığımıza rağmen client panelimizin altından
'Bu panelin tasarım ve düzenlemesi NatroTech adına Kenan Duman tarafınca yapılmıştır.
' Admin panelimizin altında ise
'Kaynak kodlar: Kenan Duman, Geliştirme: Tarkan Cihangir..
' yazıları kaldırılmamıştır.