Merhaba;
Konuyu başından beri takip ediyorum aslında yorum yazmak istemiyordum, kaldıki bize yazacak yorum bırakmamışsınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sanıyorum şu dünyada kişinin yaptığı işin manevi karşılığını alması kadar gurur veren bir duygu yoktur, ciddi anlamda söyleyebilirimki bu yazdıklarınız firmamla gurur duymamı sağladı.
Firmamız hakkında da bilgi vermek istiyorum, günün büyük bir bölümünde ofisimizden telefonla destek alabiliyorsunuz, bu desteği ofis dışında olduğumuz zamanlarda da cep telefonlarımızı kullanarak alabilirsiniz destek sıkıntımız bulunmuyor.
Herkesin yaşadığı saldırı, veri merkezi/donanım veya yazılım kaynaklı sorunlar yaşayabiliyoruz ancak üstesinden de geldiğimize inanıyoruz ve kesinlikle müşterilerimizden yaşanan problemleri, çözüm aşamalarını saklamıyoruz.
Şu sıralar işlerimizi geliştirmek amacıyla ofisimizi değiştirdik, alt yapımızı ve web sitemizi de değiştirmek üzereyiz, bunlardan da zamanı geldikçe bilgi vereceğiz zaten.
Son olarak limited şirketiyiz, tüm samimiyetimize karşın kurumsal bir yapıya sahibiz ancak müşterilerimizi dostlarımız olarak görüyoruz.
Hepinize ilginizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.