Weblia'nın Kurtlar Vadisi için site projesi olduğunuda yakından biliyorum. Daha önce info uzantılı domaine talip olmuştu ancak sorun çıkınca almamıştı. Ondan sonra .biz uzantı satışa çıktı onu aldı, .org uzantı satışa çıkınca günlerdir bugün belli bir miktarda teklif verip hemen al ile almaya çalışacağınıda biliyordum. Satan arkadaşı tanımam. Onun dışında teklif veren arkadaşlardan birkaç kişiylede alışverişimiz oldu. Ama iyi biliyorumki gerçekten domaine tekliflerin üzerinde bir miktar vererek aldı. Arkadaşın satıştan vazgeçmediğini ve pazarlık ile hemen al fiyatı üzerinden aldığını biliyorum.

ozzyynl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasa bende msn den teklif verdim. Ne olursa olsun r10 da son dakika teklifini bekliyecegini soyledi. Hata konunun bu sekilde acilmasi acik artirma yapmadan teklif uzerine yapsa sorun olmazdi. Ama yanlis acilmis bir konu. Benim merak ettigim madem burdaki satisi beklemiycektiniz bizim ozel tekliflerimize neden burayi beklicem diye karsilik verdiniz.
Gelen hemen al tekliflerini az gördüğü için siteyi bekleyeceğini söylemiş olabilir. Belki beklemediği cazip bir teklif aldı o yüzden hemen al ile sattı. Kimse birkaç saat yüzünden daha ucuza satış yapmak istemez.