SahinHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkemenin bi sonuç getireceğini sanmıyorum ama bunu gerçekleştirmen bile çok büyük başarı bence.
Yerinde olayım mahkeme kağıdını bir kaç büyük gazetelerin internet sitelerindeki yetkili kişilere ulaştırıp bunu haber yapmalarını sağlardım.
Umarım lehine bir sonuç alırsın.
arkadaşa katılıyorum. Hiç değilse reklam yaparsın. Tamam google pin göndermiştir. Ama adamın eline geçmemiş yalan mı söylüyor. PTT sorumludur. Ama şu durum söz konusu iyi niyetle kredi kartı ekstresi yollamış. Adsense burada yardım etmemiş arkadaş bundan dolayı dava açıyor. Yoksa pin'i yollamadınız diye değil. Eğer öyle açsa elbette kaybeder. Google pin göndermeyecek değil ya. Ama öyle ya da böyle eğer dava açarsan işini bilen bir avukatsa Google'a kaybetsen mahkeme masraflarını ödesen bile PTT'den alır google'a verirsin. Her türlü pislik PTT'de kredi kartımın ve telefonumun son ödeme tarihinden sonra ekstre mi gelir kardeşim Adamlar iş yapmıyor ki ikisini birden dava et işte.

Bi de bu davayı haber7,samanyoluhaber,milliyet,hürriyet gibi haber sitelerine yolla ki onlar bir reklam yapsalar google'a iyi bir tokat demek. Ceza almasalar bile artık türkiye'de biraz daha dengeli adım atarlar.