domaini benim arkadaşlar 5 ayı geçti alalı herhangi birşey yapamadım bazı arkadaşlarımız wordpress kur şöyle yap şu scripti kur forumdan başka birşey olmaz böyle yap dediler ama benim kafamda daha farklı birşeyler var ve basit bir site yapmak istemiyorum
kafamdaki fikir
haber sitesi tarzı
belli konularda bilgili arkadaşlardan editörler
haftalık yada günlük köşe yazıları
haberler (yeni çıkan cms sürümleri,yeni açılan hostng vs. şirketleri,yeni projeler vs. türü)
işinde gerçekten bir yere gelmiş server vs. satan yada seo işi yapan script yazan kişilerle sohbetler makaleler
kafamdaki fikir budur tabiki kimse ücretsiz ben köşe yazarı olurum veya yazı yazarım demicektir ama açıkcası şöyle birşey ben bu siteden gelir beklemek yerine forumlarda kaybolmuş gerçekten gerekli konuların kolayca bulunacağı bir ortam yaratmak ve herkeze faydalı bir ortam olmasını sağlamak istiyorum birde diyelmki gelir getirmeye başladı bu gelirleride nasıl bir paylaşım yapabileceğimi bilmediğim için herhangi bir kurumada bağışlayabiliriz makbuz aldıktan sonra bunuda yayımlayabiliriz daha başka fikirleri olan varsa bekliyorum arkadaşlar