Arkadaşlar whm / cpanel kulanıyorum centos kurulu vps de 2 aydır hiç sorun yoktu dün reboot etmem gerekti makinayı ama reboot tan sonra .htacces ile cpanelden şifrelediğim klasörlere girişte şifre sormamaya başladı sistem, klasörlerin içindeki htacces dosyalarını silince klasörler açılıyor
Ama şifreli bir klasörü açmak istediğim zaman şifre ekranı çıkması gerekirken bazılarında hiç şifre sormadan direk açıyor klasörü hbazılarındad da hata sayfasına yönlendiriyor sayfa bulunamadı diyor içinden htaccesi silince klasör açılıyor
Giriyorum cpanele başka bir klasör şifrelemek istiyorum işlemi yapıyorum kullanıcı adı şifre falan belirliyorum tamam şifrelendi diyor ama klasörü bir açıyorum şifre falan sormadan direk açılıyor cpanelde de şifrelemiş olduğum klasör ismi üzerinde kilit resmi çıkmıyor ama ayarlardan şifreli görünüyor ve kullanıcı atanmış görünüyor klasör dizinin içine baktığımda yani şifrelediğim yerlerde içine htacces dosyası oluşturulmamış durumda eskilerinde ise htacces var ama ya direk açılıyorlar yadasayfa bulunamadı deyip hata sayfasına yönleniyorlar
Vps ye tekrar reboot attım düzelmedi servisleri tekrar restrat ettim olmadı hiç bir şey yüklemedim servere ilave etmedim bir reboot tan sonra oldu herşey oysa şimdiye kadar hiç bir reboot ta bu sorunu yaşamamıştım
Nasıl oluyorsa bu sorun birtek klasör şifrelemede var diğer htacces yönlendirmeleri forumlardaki vbseo sistemleri falan sorunsuz çalışmakta yani aslında htacces çalışıyor gibi ama sadece şifreleme sisteminde bir sorun var
Nasıl çözerim bu sorunu..