Merhabalar,
Bundan önce üyelikli bir çok portal kodladım ve iletişime geçersek eğer hepsini size göstereceğim.

Son yorumunuzdan yola çıkarak eklenecek özellikleri yazıyorum (aklımdakiler) :

+ Php&mysql kullanılacaktır.
+ Video, fıkra ve hikaye sistemi olacak
+ Üyelik sistemi olacak (profil bilgileri, avatar vs. tam techizatlı)
+ Üyeler arası mesajlaşma olacak.
+ Eğer isterseniz üyeleriniz video, fıkra, hikaye gönderebilecek.
+ Eğer isterseniz üyeler birbirine puan gönderebilecek (rep puanı sistemi benzeridir)ve bu puanları üyeleriniz profilinden takip edebilecek (kim göndermiş, nereden gelmiş, hangi zamanda gelmiş vs.)

+ Siteye eklenen tüm içeriği (video,yorum,hikaye,fıkra) kontrol panelinden kolayca düzenleyebileceksiniz.

+ Videolar, fıkralar, hikayeler kendi içerisinde özel html linklere sahip olup full seo'lu olacaktır. Bu sayede google'da avantajlı olacaksınız.

+ Video, fıkra ve hikayeler için etiket ekleme sistemi olacaktır.

+ Sitenizde ziyaretçilerin ve google'ın gördüğü alanda tek bir .php uzantılı link kalmayana kadar linkler html uzantılı olacak şekilde düzenlenecektir.

Ek olarak ;

+ Bot yazımı konusunda oldukça yetkinim, bundan önce binlerce farklı içeriği farklı sitelerden tek bir gecede toplayarak kendi veritabanımı oluşturdum, bunları size referans olarak gösterebilirim.
İhtiyacınıza göre size 3 adet botu (video,fıkra,hikaye) - tabi eğer siz isterseniz - ücretsiz kodlayabilirim. Bu sayede siteniz kurulduğu ilk gün binlerce içerik sahibi olur.

Bugüne kadar bu tip ve bundan daha karmaşık kodlama deneyimlerim oldu. Hepsini size referans olarak sunacağım.

Teklif ettiğim ücret 750 YTL'dir (isteğinize göre ücretsiz 3 bot kodlayacağımı yazmıştım )

+ Sistemi sıfırdan kodlayacağım ve hiç bir hazır scriptten yardım almayacağım için her türlü gelişim ve değişime açık, sizin ihtiyacınıza özel bir sistem yazılır.

Script size teslim edildikten sonra 3. kişilere asla satılmaz. Size özel yazılacaktır.

E-mail adresimi pm yoluyla gönderiyorum. Görüşmek dileğiyle.

iyi çalışmalar