VBB ye yanıt olarak yazıyorum. Yaklaşık iki hafta kadar markumu talan ettim. Sormadığım konu kalmadı. En sonunda adamlar aradı. ARkadaşım şu sorunu gel beraberce çözelim dedi. Buna onurda dahil.. buradan yayınlamam internetbilişim ile olan konuşma geçmişlerimizi yollayabilirim. Ayrıca Telefondaki konuşma stili de bir yerden sonra çığrından çıktı. Butur yüzünden 26 yaşında insanlardan laf yedim. hadi ben dnsten anlamıyorum bilgileri onura verdim onu da denedi ? markum.net aradı beni yapalım dedi. onlarda beceremedi? ondan da geçtim. butur.net te yapamadığım dns değişikliği sitemde.com da nasıl yaptım bunu açıklarmısın VBB kardeşim.

Ayrıca bizim dnsleri kullanına gelince. ben X sitesinden hosting satacağım ve diyeceğim ben buradan alıyorum sizde buranın dnslerini kullanın? varmı böyle bir mantık. ayrıca benim reseller aldığım firmadan daha ucuza satmak gibi bir şansım varmı ? yok.. Allahtan hosting satışı yapmıyordum yoksa durumum daha vahim olurdu.... ki Bu konu ile artık ilgilenmeyeceğim sadece açıklama bab-ın yazıyorum. Herkese hayırlı satışlar.